Om os

 

Jerslev Dyreklinik ligger centralt i Vendsyssel imellem Brønderslev og Hjørring.


Jerslev Dyreklinik ejes og drives af Midtvendsyssel Dyrlæger, der er en af Vendsyssels største dyrlægepraksis med i alt 6 erfarne dyrlæger der tilser kvæg, smådyr, hest, mink, fjerkræ og svin. Praksis har eksisteret siden 1994 og blev i 2006 udvidet med en sammenslutning af Jerslev-Ø.Brønderslev Dyrlæger og Hjørring/Rakkeby/Vrå

Kurser og efteruddannelse prioriteres højt, da vi gør vores bedste for os at behandle vores patienter på et velfunderet fagligt grundlag.

Midtvendsyssel Dyrlæger er medlemmer af  "Dyrlæger og Ko" som er en sammenslutning af danske kvægdyrlæger. "Dyrlæger og Ko" netværket sikrer erfaringsudveksling  via tæt fagligt samarbejde mellem de 23 forskellige praksis
Klinikken på Nøragervej 3 er blevet udbygget og renoveret i 2009/2010 og består, udover venteværelse og klinik, også af separate indlæggelsesfaciliteter for hund, kat og hest samt veludstyret tandbehandlingsrum, operationsstue og røntgenrum.

 

Midtvendsyssel dyrlæger er:


Helle Andreasen, Dyrlæge, Fagdyrlæge Kvæg

Helle Andreasen er Fagdyrlæge i kvæg og medlem af bestyrelsen i Sektion Kvæg i Den Danske Dyrlægeforening. Udover arbejdet med kvæg er hun også minkdyrlæge og fører tilsyn med fjerkræbesætninger i Midt- og Nordjylland.Marianne Birch Jakobsen, Dyrlæge

 
Marianne er vores smådyrsdyrlæge. Hun er medlem af DVDS, DSKVE og Dven der er foreninger under Den Danske Dyrlægeforening der beskæftiger sig med henholdsvis tandbehandling, adfærdsbehandling og hudlidelser hos hund og kat. Marianne er certificeret til at lave HD og AA undersøgelser for DKK.


Niels Søndergaard, Dyrlæge

 

Niels Søndergaard arbejder primært med kvæg-rådgivning og behandling og er derudover vores erfarne hestedyrlæge.


Lisbeth Michaelsen, Dyrlæge

 

Lisbeth arbejdsområder er kvæg-rådgivning og behandling og har desuden rådgivningsaftaler i svinebesætninger.
Siff Jensen, Dyrlæge

 
Siff Jensen er uddannet i 2011 og arbejder med hund, kat og hest og har desuden stor viden om marsvin, chinchilla og kaniner.
Siff er på klinkken i Vrå hver torsdag eftermiddag.

 
 
 

Anja Studsgaard Andersen, Veterinærsygeplejerske

 

Anja er ansvarlig for klinikkens indlagte patienter, for laboratorieundersøgelser og for oplysning om og salg af foder og plejemidler. Derudover har Anja stor erfaring og interesse i anæstesiovervågning og er altid tilstede under operationerne hvor hun overvåger patienterne samt hjælper dyrlægen.

Anja har praksisrekorden for dyr derhjemme! ialt 18 hunde/islændere/katte/marsvin.Ulla Christensen, kontor

 

Ulla har været i Jerslev siden 1995. 

Er ansvarlig for bogføring, telefonpasning og "alt det andet".


Helle Brønnum, kontor

 
Helle Brønnum er "superbruger" på Dyreregistrering og hjælper kvægdyrlægerne med papirarbejdet samt passer telefon og hjælper til i klinikken. 

 

Gå til vores Facebook side

Jerslev Dyreklinik

Nøragervej 3, 9740 Jerslev J

Hverdage 8-16


 

Tidsbestilling klinik

Tlf. 98 83 10 10

info@jerslevdyreklinik.dk

obs nyt TELEFONNUMMER 
HEST OG KVÆG:
9899 8066
Print
Til forside